Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009





ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

φορεματάκια

32



9
10

11




Χαζεύω φορεματάκια στο asos σήμερα!

Ποιό θα φορούσατε τη Πρωτοχρονιά;

(προσπάθησα να βάλω αριθμούς, αλλά δε βγαίνουν σωστά, με λίγη περιγραφή + αριθμό κάτι θα γίνει πιστεύω)

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Δίλημμα


Είχα δίλημμα χθες: να φορέσω το καινούργιο μου Desigual;

ή το παλιό μου Johnny Jo?


(τα παπούτσια, αν και δε φαίνονται καλά- είναι απλά μαύρα camper)
Επικράτησε το καινούργιο!

(sorry για τις αποτυχημένες φωτο, θα βελτιωθώ το υπόσχομαι)



Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Christmas

Νομίζω ότι έφτασε η ώρα για μία χριστουγεννιάτικη ανάρτηση! Τις τελευταίες 2-3 μέρες λοιπόν βλέπω χριστουγεννιάτικες ταινίες. Συγκεκριμένα με σειρά θέασης:













Love Actually: Ίσως η καλύτερη από τις ρομαντικές κωμωδίες

This Christmas: Αν θέλετε κάτι που διαφοροποιείται από την κλασική ρομαντική κωμωδία. Πολύ ενδιαφέρουσα (αν εξαιρέσουμε τα αμερικάνικα ηθικοπλαστικά μηνύματα περί οικογενειακών αξιών).

The Holiday: Μια κλασική ρομαντική κωμωδία, που σε κάνει να θέλεις να τα παρατήσεις όλα και να ανταλλάξεις σπίτι με μία άγνωστη!

Tο φινλανδικό Joulutarina - Christmas Story : Είναι μια περίεργη ιστορία σχετικά με το μύθο του Άγιου Βασίλη (του Φινλανδού). Super, η καλύτερη και ειδικά για παιδιά είναι ό,τι πρέπει!


Επίσης το Christmas with the Kranks: Για έναν Αμερικάνο που αποφασίζει να μη γιορτάσει! (αλλά φυσικά τα σχέδιά του αλλάζουν) Στην αρχή καλή αλλά γίνεται πολύ αμερικανιά από τη μέση και μετά


Έχω στο πρόγραμμα -αλλά δεν έχω δει ακόμα: την Γαλλική Un conte de Noel: Θλιβερή ιστορία...


Φέτος θα είναι πρώτη χρονιά που δεν θα ξαναδώ τον Εφιάλτη των Χριστουγέννων - το έχω δει πολλές φορές!
Τι λέτε για αυτές τις ταινίες;; Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη;;;;




Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

strawberrynet.com



Λίγο πριν φύγω για Τζουμέρκα, έφτασε και η παραγγελία που από το strawberrynet. Το καθαριστικό προσώπου είναι όντως πανέμορφο, καθαρίζει μια χαρά και νομίζω ότι θα παραγγείλω κι άλλα τέτοια όμορφα προϊόντα benefit! Το λάδι σώματος είναι πολύ πολύ πολύ περισσότερο γυαλιστερό απ' ότι περίμενα, μάλλον θα περιμένω το καλοκαίρι για να το χρησιμοποιήσω. Η stila shimmer πουδρίτσα είναι ok. Το μικροσκοπικό αφρόλουτρο έχει ήδη τελειώσει αφού το πήρα μαζί μου στην εκδρομή, την ενυδατική δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά τα murad προϊόντα ξέρω ότι είναι καλά και δεν την φοβάμαι.

Υ.Γ. Ξέχασα να γράψω ότι ζήτησα (στο 'special instructions') να μου στείλουν δειγματάκια από άλλα προϊόντα και για πρώτη φορά δε μου έστειλαν!! Αυτό με πείραξε λίγο γιατί μου αρέσουν τα δειγματάκια!

Ήπειρος - Τζουμέρκα


Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψα από το ελαφρώς πρώιμα χριστουγεννιάτικο ταξιδάκι μου στην Ήπειρο. Επιλέξαμε με τον φίλο μου να μείνουμε στο πιο απομακρυσμένο, εντελώς άβολο για εξορμήσεις, αλλά και πανέμορφο χωριό της Ηπείρου, τους Καλαρίτες στα Τζουμέρκα. Τα Τζουμέρκα είναι επιβλητικά, με ψηλές κορυφές (χιονισμένες φυσικά), δύσκολους και κουραστικούς δρόμους αλλά και γεμάτα πανέμορφα χωριά (αν εξαιρέσουμε κάποια μεγάλα και κάπως άσχημα αναπτυγμένα).


(φωτό: Καλαρίτες και το τζάκι μας στο δωμάτιο του ξενώνα)

Τα Highlights της εκδρομής ήταν:


1. Η γνωριμία μας με μία παρέα από την Θεσσαλονίκη στον ξενώνα με την οποία περάσαμε πολύ ωραία για δύο μέρες. Μας έλειψαν όταν έφυγαν!







2. Η -κατά τύχη- πεζοπορία από τους Καλαρίτες στο απέναντι εξίσου όμορφο χωριό Συρράκο. Είχαμε σκοπό να περπατήσουμε λίγο για να θαυμάσουμε τη θέα, μας φάνηκε εύκολη η διαδρομή (δεν ήταν και τόσο τελικά) και ανεβοκατεβήκαμε μία χαράδρα! Ήταν πολύ ωραία τελικά. (φωτό: από την πεζοπορία και οι ελαφρώς λασπωμένες, παλιές μου Tommy Hilfiger με τις οποίες έκανα την πεζοπορία! Είπαμε δεν ήταν κανονισμένη!)












3. Παρά τη απομακρυσμένη βάση μας, πήγαμε βόλτα, εκτός από τα κοντινά χωριά (super αγριογούρουνο στα Πράμαντα), στο Μέτσοβο (φάγαμε super πρόβειο κοντοσούβλι!) αλλά και στο κεντρικό Ζαγόρι (μια μέρα που δε σταμάτησε να βρέχει ούτε στιγμή και είχε και ομίχλη στο δρόμο!). (φωτό: Τέρας στην ομίχλη το οποίο κατά βάθος είναι μια καλόκαρδη αγελάδα, Μονή Κηπίνας, πέτρινο -και χιονισμένο- δάσος στο Ζαγόρι)




Υ.Γ. Ήταν η δεύτερη φορά που περνούσα από τα Γιάννενα (μείναμε ένα βράδυ σε πολύ καλούς φίλους). Είναι πολύ ωραία τα Γιάννενα!




Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Κέικ με πολύ σοκολάτα που θα ταξιδέψει αύριο...


Επιτέλους, αύριο φεύγουμε για Ήπειρο!! Θα μείνουμε 1 ημέρα στα Γιάννενα και τις υπόλοιπες 7 (!) στα Τζουμέρκα. Για το φίλο μας που θα μας φιλοξενήσει στα Γιάννενα θα φτιάξω σε λίγο ένα κέικ με πολύ σοκολάτα: Θα χτυπήσω στο χέρι τα αυγά, έπειτα θα ρίξω και τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ και στο τέλος τη λιωμένη (μαζί με το βούτυρο) σε μπεν-μαρί, κουβερτούρα. Θα το ψήσω για ένα τεταρτάκι περίπου στο φούρνο στους 200 βαθμούς. Θα μου χρειαστούν: 400 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα, 180 γραμ. βούτυρο, 6 αυγά, 1/2 κούπα ζάχαρη, 2 βανίλιες (ή 1 σφηνάκι κονιάκ) εγώ βάζω τις βανίλιες και ελάχιστο κονιάκ, 1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και 1 κουταλάκι μπέϊκιν.  

Τη πρώτη φορά που το έφτιαξα μου μαύρισε λίγο από πάνω αλλά μέσα ήταν μια χαρά και σε γεύση καθόλου καμένο, ελπίζω αυτή τη φορά να μη μαυρίσει τόοοοσο.


Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ελικόπτερα

Ακούω συνεχώς ελικόπτερα να πετούν πάνω από το σπίτι μου... Μου θυμίζουν ότι έχουμε μια νέα επέτειο (?)

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

χειμωνιάτικη εκδρομή!!!!!!



Σε λιγότερο από 1 εβδομάδα φεύγω για Γιάννενα και Τζουμέρκα!! Δε μπορώ να περιμένω!!!!

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

e-shop - strawberrynet



Μόλις τελείωσα την παραγγελία μου στο strawberrynet.com και είμαι πολύ χαρούμενη για τον τρόπο που μόλις ξόδεψα 78 ευρώ! Πήρα κρεμούλα προσώπου murad, shimmer πούδρα stila, ενυδατικό oil σώματος molton brown και μικρό sensual αφρολουτράκι επίσης molton brown. A! και καθαριστικό προσώπου benefit με ωραία συσκευασία (το παραδέχομαι γι' αυτό το πήρα). Τέλος - τίποτις άλλο από καλλυντικά μέχρι και τα Χριστούγεννα. Όταν έρθουν θα σας γράψω εντυπώσεις. Αλλά η απορία παραμένει: εκείνες τις ugg να τις πάρω ή όχι????