Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Γεια σας,

Η άνοιξη ήρθε (και έφυγε), οι μπαλαρίνες της προηγούμενης ανάρτησης έχουν πλέον παλιώσει και περιμένοντας το καλοκαίρι, επέστρεψα (μετά από πολυυυυυ καιρό) με ένα post με φαγητά!
Συγκεκριμένα θέλω να καταγράψω ένα αυτοσχεδιασμό με παπαρδέλες, καπνιστό σολομό και τυρί κρέμα! Απλό αλλά νόστιμο: Έβρασα τα ζυμαρικά και στην ίδια κατσαρόλα (μη λερώνουμε και πολλά πολλά) σόταρα για ελάχιστο χρόνο λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι, πρόσθεσα δύο μεγάλες κουταλιές τυρί κρέμα και καπνιστό σολομό. Έριξα μέσα τις παπαρδέλες και ανακάτεψα με άνηθο, πιπεράκι και λίγο χονδροτριμμένο κάσιους. Εύκολο και γρήγορο για πεινασμένους που επιστρέφουν σπίτι μετά τη δουλειά.


ναι, όντως η μερίδα είναι κάπως μεγάλη...


αααα... η μπριζόλα (πρέπει να τρώω μοσχάρι γιατί έχω έλλειψη σιδήρου)
 με κόλιανδρο και πιπέρι που έφαγα σήμερα, πώς βρέθηκε εδώ;


τη συνταγή για την μπριζόλα τη βρήκα εδώ

4 σχόλια:

  1. στα ζυμαρικά έχω αδυναμία τρελλή....άρα θα μεταβιβάσω τη συνταγή στην κυρία του σπιτιού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. se efxaristo gia ta kala sou logia!! mou eftiaxes ti diathesi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή