Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Καινούργια τσαντούλα...



Μετά από αρκετές επιτυχημένες και μη αγορές από e-shops του εξωτερικού (strawberrynet, yoox, asos), αποφάσισα να δοκιμάσω και ένα του εσωτερικού και συγκεκριμένα κρητικό. Αγόρασα λοιπόν αυτή τη τσαντούλα, η οποία είναι πρωτότυπη, ιδιαίτερη και με χρωματάκια, ενώ χωράει και αρκετά πραγματάκια (πήρα το μεσαίο μέγεθος), όπως δηλαδή πρέπει να είναι μια τσαντούλα κατά τη γνώμη μου (το πρόβλημα βέβαια όταν θέλεις "πρωτότυπες και ιδιαίτερες τσαντούλες" είναι ότι πρέπει να έχεις μία διαφορετική για κάθε outfit, γιατί είναι αρκετά δύσκολο να τις συνδυάζεις. Anyway η συγκεκριμένη μου άρεσε στο site, μου άρεσε κι από κοντά (αν και την περίμενα λίγο μεγαλύτερη, αλλά αυτό είναι δικό μου πρόβλημα γιατί το site είχε τις διαστάσεις). Από το κατάστημα έμεινα ευχαριστημένη κυρίως γιατί δεν έχει έξοδα αποστολής (!!!!!) και επειδή έλαβα μηνυματάκι που έγραφε:
"Η τσαντουλα σας αναχωρησε πριν λιγο. Αν δεν υπαρχουν προβληματα στα δρομολογια λογικα θα την εχετε αυριο. Παραμενουμε στην διαθεση σας για οτι αλλο θελήσετε."
Μου αρέσουν τα μη τυποποιημένα και χαριτωμένα μηνυματάκια!!! Παρόλο που δεν θέλω να το διαφημίσω, φαντάζομαι ότι θα θέλατε να ξέρετε ότι πρόκειται για το www.carouzou.gr Αν το επισκεφθείτε τσεκάρετε τις τσάντες farfallina (εμένα μου αρέσουν πολύ οι art bags και τα fancy clutches)



7 σχόλια:

  1. H alhtheia einai pws pote den exw ywnisei apo t internet!Fainetai kalh eukairia pantws!
    Me geiaaaa!
    C:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η καλή εξυπηρέτηση πρέπει να λέγεται και οι καλές shopping εμπειρίες να μοιράζονται!
    η τσαντούλα φαίνεται να ισορροπεί άψογα ανάμεσα στο σοβαρό και το χαριτωμένο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τη Στέλλα! Η καλή εξυπηρέτηση και ο σεβασμός στον πελάτη μετράνε πάρα πολύ! Μόλις τσέκαρα τη σελίδα τους. Φαίνεται ότι έχουν ενδιαφέροντα κομμάτια και αφού είναι επαγγελματίες, μπαίνουν στη λίστα για μελλοντικές αγορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Girl, διαφήμιση είναι όταν κάποιος πληρώνει για να γραφτεί κάτι. Σε αυτή τη περίπτωση είναι χρήσιμη πληροφόρηση, και μάλιστα από πρώτο χέρι, άρα ακόμα πιο πολύτιμη!
    Ευχαριστούμε, όπως είπε και η Stella, τα καλά πρέπει να λέγονται!

    Και πράγματι, η τσάντα είναι τέλεια, με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή