Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

To UGG or not to UGG? (μέρος β')

Θυμάστε που λέγαμε για τις Ugg? Οι απορίες παραμένουν. Ένα όμως αλλάζει: το site. Το uggfocus.com είναι fake και κινέζικο. Παραλίγο να την πατήσω, πάνω που νόμιζα ότι έχω αποκτήσει εμπειρία στο internet shopping. Ανακάλυψα ότι είναι κινέζικο και εντελώς fake. Σε αυτό βοήθησε μια μικρή έρευνα μέσα από την οποία προέκυψαν δύο ενδιαφέροντα links: http://blog.alltheshoes.co.uk/2008/10/31/fake-ugg-boots-buyer-beware/ και http://reviews.ebay.com/How-to-spot-FAKE-UGG-BOOTS_W0QQugidZ10000000003646113?ssPageName=BUYGD:CAT:-1:SEARCH:3
Τις βρήκα λοιπόν τις Ugg στο αυθεντικό site: http://www.uggaustralia.com/ και εξακολουθούν να είναι φθηνότερες από τα μαγαζάκι (εντάξει μεγάλο κατάστημα είναι) της γωνίας του δρόμου που μένω... Ούφφφ μπέρδεμα.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

cooking (συνέχεια)

Ok, το έφαγα το συκωτάκι από το κοτοπουλάκι και το ρυζάκι. Δεν ενθουσιάστηκα, έβαλα 2 λεμόνια παραπάνω απ' ότι έλεγε η συνταγή, το ρυζάκι ήταν μια χαρά (με τη  μανία μου για το ριζότο είχα πολύ καιρό να φάω σπυρωτό ρύζι) και χόρτασα. Ελπίζω μόνο να είχε σίδηρο!!!!!

Για όποιον ενδιαφέρεται (αν και δε με διαβάζει κανένας εκτός από τον αδερφό μου, τον μικρό, που πιέστηκε -λίγο- να γραφτεί) έβαλα σε τηγανάκι τα πλυμένα και κομμένα συκωτάκια, έριξα μέσα ρίγανη, κόλιανδρο, λίγο ελαιολαδάκι, αλάτι και πιπέρι και μισό ποτήρι νερό. Τα άφησα μέχρι να μη μείνει καθόλου νερό και έριξα το χυμό 3 (!!) - ένα έλεγε η συνταγή- λεμονιών. Μετά έβρασα και το ρυζάκι και έφαγα αφού άνοιξα την τηλεόραση και πέτυχα μια μεσημεριανή εκπομπή. Τώρα θα κλείσω την τηλεόραση και θα δω 2-3 επεισόδια του Dollhouse.

Ααααα! παραλίγο να το ξεχάσω! Για να είμαι εντάξει πρέπει να πω ότι τη συνταγή τη βρήκα στο www.greekmasa.gr (τυχαία).

cooking

Σήμερα θα μαγειρέψω συκωτάκια κοτόπουλου με ρύζι. Έχω έλλειψη σιδήρου και ελπίζω να συκωτάκια κοτόπουλου να έχουν σίδηρο. (ή μήπως μόνο το μοσχαρίσιο συκώτι έχει;) Τη συνταγή τη βρήκα σε ένα site με συνταγές και φαίνεται πολύ εύκολη. Δεν έχω ξαναφάει κάτι τέτοιο. Έχω αγοράζει μία συσκευασία με εντόσθια κοτόπουλου από του σούπερ μάρκετ. Ελπίζω να είναι καλά. Κατά πάσα πιθανότητα θα το φάω μόνη μου (ο συγκάτοικος - αδερφός μου αποκλείεται να θέλει να το φάει αυτό).

Χθες είδα το Whatever works του Woody Allen. Είναι super! (αν σας αρέσει Woody Allen). Ο κύριος που βάζει τις ταινίες ξέχασε να σβήσει τα φώτα και βλέπαμε την ταινία για περίπου 15' με αναμμένα τα φώτα!!!! (όχι τελείως αναμμένα, έτσι όπως είναι στα trailer). Η ταινία είναι αστεία, διασκεδαστική και πολύ γουντιαλενική.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

To UGG or not to UGG?



Η τελευταία μου εμμονή είναι οι uggs: να αγοράσω ή να μην αγοράσω; (μήπως είναι ήδη πολύ "παλιές") Να τις παραγγείλω από Αυστραλία ή να τις αγοράσω από το μαγαζί στη γωνία του δρόμου που μένω; Να τις πάρω σε chestnut (κλασικό), σε chocolate (βολικό χρωματάκι φαίνεται) ή σε tomato; (extreme για μένα αλλά επιμένει ο αδερφός μου). HELP
Τη δεύτερη απορία την έλυσα εύκολα: Το μαγαζάκι στη γωνία τις έχει 205 euro! το www.uggfocus.com από την άλλη 78.85 euros. Επίσης - αν δε με γελούν τα μάτια μου - έχει free shipping!!! ναι στην Ελλάδα!

Δε ξέρω τι τίτλο να βάλω για αρχή.

Γενικά δε διαβάζω blogs (διαβάζω όμως ο,τιδήποτε άλλο). Αυτό άλλαξε τις τελευταίες 2 εβδομάδες περίπου γιατί απλώς άρχισα να διαβάζω blogs. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο αποφάσισα να φτιάξω το δικό μου (εκτός αν θεωρηθεί ιδιαίτερος λόγος το γεγονός ότι είμαι άνεργη = χρόνος , ελπίζω όχι για πολύ ακόμα).
Όπως έχετε καταλάβει, μάλλον (δεν είμαι και εντελώς σίγουρη ακόμα) θα μιλάω για bad fashion γιατί μου αρέσει η μόδα και οι αγορές ρούχων αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είμαι πολύ κακή σε αυτόν το τομέα και για cooking αφού μου αρέσει να μαγειρεύω (ανεκτά νομίζω).
Όπως ανέφερα είμαι άνεργη όποτε δεν έχει και πολλά για αγορές στην αρχή. Το τελευταίο καιρό κάνω μόνο "ιντερνετικό window shopping". Θα χαιρόμουν πολύ πάντως να μου λέτε τη γνώμη σας γι αυτά που γράφω. Ελπίζω να επικοινωνήσουμε...